GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

GTA 6 o să mai întârzie, dar aduce schimbări masive pentru serie

Cred că mulți dintre voi așteptați cu sufeltul la gură următoarea lansare din seria Grand Theft Auto, mai ales când piață de gaming pare că a stagnat și este nevoie de un titlu imens care să o relanseze la apă. Și dacă sperați că GTA 6 va face asta în curând, s-ar putea să mai aveți de așteptat. Cât de mult? Cam până prin 2025 conform celor mai noi informații provenite de la un insider.

Noile informații vin din partea lui Tom Henderson care a vorbit despre GTA 6 într-un video pe YouTube. În trecut, Henderson a mai oferit informații despre alte jocuri, care într-un final s-au adeverit, astfel are o imagine destul de credibilă când vine vorba de leak-uri. Cel mai recent, acesta a dezvăluit informații despre Battlefield 2042, care mai apoi au fost confirmate de producătorul jocului.

GTA 6 va revoluționa seria cum n-a mai făcut-o niciun alt joc

Primle zvonuri despre GTA 6 spuneau că acțiunea jocului va avea loc în Vice City-ul anilor ’80, iar fanii deja se duceau cu gândul la Miami Vice. Informațiile lui Henderson par să confirme locația, însă contrazic perioada. Aparent, Rockstar a ales să mute acțiunea în Miami (Vice City) din prezent pentru a avea un cadru mai bun pe care să extindă universul online.

Schimbarea cea mai interesantă este o anume hartă care va evolua. Asta înseamnă că pe măsură ce jocul primește DLC-uri și actualizări, harta se va modifica asemănător cu ce am putut vedea în Fortnite. Într-o oarecare măsură este la fel și în Red Dead Redemption 2, dar aș vrea să văd o schimbare și mai mare odată cu GTA 6. Cine știe, poate că vom putea călători între mai multe locații, ori vreo nebunie care să strige „NEXT-GEN!

Sistemul cu mai multe personaje rămâne și el relevant, doar că de această dată vom avea și o femeie între cei trei protagoniști. Personal, îmi place că se păstrează formatul ăsta cu mai multe personaje deoarece oferă mai multă substanță poveștii . Da , Niko Bellic și Tommy Vercetti au fost personaje super interesante , iar CJ ne-a arătat viața din spatele hip-hop-ului, dar nivelul de complexitate narativă pe care l-a inclus GTA 5 a fost la un cu totul alt nivel și vreau să văd mai mult.

Zvonurile sunt ca tequilla, nu merg fără sare

Chiar dacă sună extrem de bine, toate aceste zvonuri legate de GTA 6 vin de la o persoană din afara studiourilor Rockstar, deci vor trebui luate ca atare. Dar pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială (oricând ar fi ea), bârfele vor deveni realitate într-o măsură mai mare sau mai mică, iar istoria recentă ne învață că orice e pe internet, nu poate fi ascuns prea bine.

Zvonurile care spuneau că 2023 ar putea fi anul unui noi Grand Theft Auto rămân în picioare într-o oarecare măsură. Atunci se vorbea despre o investiție foarte mare în marketing, ceea ce nu înseamnă neapărat o lansare, dar ar putea însemna o prezentare în cadrul unui eveniment precum E3. Și cred pe cuvânt că Rockstar nu se grăbește cu această lansare, mai ales când GTA Online produce în continuare o mulțime de bani.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button