GamingPC&ConsolesTech&IT

GTA 5 devine noul Skyrim

Todd probabil face spume că nu a fost primul

Grand Theft Auto 5 se dovedește a fi cel mai longeviv joc al seriei. La 7 ani după ce a fost lansat a fost anunțată o nouă portare a sa pentru următoarea generație de console. Și nu o simplă mutare a sa de pe PS4 pe PS5, ci una care chiar este făcută pentru a se folosi într-o oarecare măsură de noul hardware.

Noua variantă a jocului va fi disponibilă cândva pe parcursul anului viitor și va aduce îmbunătățiri de natură tehnologică. Ce fel de îmbunătățiri? Nu au fost pomenite. Sper doar ca printre ele să se numere o utilizare mai bună a hardware-ului și poate repararea acelei mici probleme a motorului prin care o ia raznă dacă treci de vreo 120 de cadre pe secundă.

De asemenea, GTA Online în sine va fi gratuit pentru posesorii de Playstation 5. Având în vedere că tot jocul a fost deja gratuit pe PC, pare normal ca măcar varianta on-line să fie gratuită pe alte platforme. Practic, varianta on-line ar putea fi gratuită peste tot, oricum generează atât de mulți bani din shark cards cât să finanțeze producția următoarelor 2 jocuri GTA… în fiecare an.

Acum așteptăm doar inevitabilul anunț al unei noi variante pentru Skyrim, ar completa setul.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button