GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

GTA 3 ar putea fi unul dintre remake-urile de la Take-Two Interactive

Pentru cei care nu știu, Take-Two Interactive este publisher-ul celor de la Rockstar Games. În ultima perioadă, acesta a fost foarte activ în zona legală, luând măsuri împotriva a mai multe site-uri dedicate modurilor pentru jocurile din seria Grand Theft Auto. Ultima țintă a companiei a fost LibertyCity.net, în special secțiunea de moduri pentru GTA 3, ceea ce a alimentat zvonurile care spun că primul joc open-world 3D de la Rockstar ar putea primi un remake.

Unii dintre voi știu că zilele trecute vorbeam despre trei jocuri remasterizate ce urmează să fie lansate de Take-Two Interactive, când am lăsat și o lista de candidați pentru un remaster/remake. Dacă o luăm prin eliminare, BioShock există deja în formă remastered, Borderlands este o serie prea nouă, Duke Nukem nu mai are fani în 2021, iar jocuri precum Manhunt, Bully și Midnight Club nu cred că vor reveni prea curând. Așa că GTA 3 chiar este un candidat serios, mai ales că are și o însemnătate mare pentru serie.

Cum GTA V se petrece în Los Angeles, GTA 6 e ca și confirmat în Miami, iar New York n-am mai pupat de la Episodes from Liberty City încoace, totul pare să capete sens. Cât despre măsurile legale luate de Take-Two? Păi, legenda spune că publisher-ul a început să vâneze comunitățile de modding pentru a elimina „competiția” înainte de a lansa un remaster/remake. Iar dacă e să luăm Mafia: Definitive Edition ca și exemplu, chiar mi-ar plăcea să-l văd pe Claude Speed reimaginat în 2021, într-un remake a lui GTA 3, jocul care a dat startul unei francize iubite de aproape toți gamerii.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button