GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

GTA 3 ar putea fi unul dintre remake-urile de la Take-Two Interactive

Pentru cei care nu știu, Take-Two Interactive este publisher-ul celor de la Rockstar Games. În ultima perioadă, acesta a fost foarte activ în zona legală, luând măsuri împotriva a mai multe site-uri dedicate modurilor pentru jocurile din seria Grand Theft Auto. Ultima țintă a companiei a fost LibertyCity.net, în special secțiunea de moduri pentru GTA 3, ceea ce a alimentat zvonurile care spun că primul joc open-world 3D de la Rockstar ar putea primi un remake.

Unii dintre voi știu că zilele trecute vorbeam despre trei jocuri remasterizate ce urmează să fie lansate de Take-Two Interactive, când am lăsat și o lista de candidați pentru un remaster/remake. Dacă o luăm prin eliminare, BioShock există deja în formă remastered, Borderlands este o serie prea nouă, Duke Nukem nu mai are fani în 2021, iar jocuri precum Manhunt, Bully și Midnight Club nu cred că vor reveni prea curând. Așa că GTA 3 chiar este un candidat serios, mai ales că are și o însemnătate mare pentru serie.

Cum GTA V se petrece în Los Angeles, GTA 6 e ca și confirmat în Miami, iar New York n-am mai pupat de la Episodes from Liberty City încoace, totul pare să capete sens. Cât despre măsurile legale luate de Take-Two? Păi, legenda spune că publisher-ul a început să vâneze comunitățile de modding pentru a elimina „competiția” înainte de a lansa un remaster/remake. Iar dacă e să luăm Mafia: Definitive Edition ca și exemplu, chiar mi-ar plăcea să-l văd pe Claude Speed reimaginat în 2021, într-un remake a lui GTA 3, jocul care a dat startul unei francize iubite de aproape toți gamerii.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button