GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Take-Two Interactive lucrează la încă trei jocuri remasterizate

Jocurile remasterizate au devenit o modă în ultima vreme, iar asta a rezultat în câteva lansări foarte bune. În acest fel, gamerii moderni au putut experimenta unele dintre cele mai bune jocuri ale deceniilor trecute. Take-Two Interactive a luat la cunoștință treaba asta, iar acum are nu mai puțin de trei remasterizari in cuptor.

CEO-ul companiei, Strauss Zelnick a mai vorbit în trecut despre ceea ce, la acel moment, erau numite portari. Acesta se referea la jocuri remasterizate și cum își dorește ca acestea să nu fie simple adaptări pentru platformele noi, ci jocuri refăcute aproape de la zero. Iar dacă ne uităm la ce lansări au venit de la studiourile care aparțin de Take-Two Interactive, putem să îi dăm dreptate.

Nu cred că face parte dintr-o strategie mai mare. Întregul proces de remasterizare a fost mereu parte din planurile noastre și am inceract să facem asta diferit în comparație cu competitorii noștri. Nu portăm jocurile, pur și simplu; chiar ne dăm silința și încercăm să facem cea mai bună treabă, astfel încât jocul să se simtă diferit și să se potrivească cu tehnologia actuală.

Grand Theft Auto III: Vice City

Ce jocuri remasterizate putem vedea de la Take-Two Interactive?

În cadrul Take-Two Interactive regăsim două dintre companiile mele favorite din industrie: Rockstar Games și 2K Games. Deși prima dintre acestea nu a mai lansat un joc de la Red Dead Redemption 2 încoace și publicul devine nerăbdător cu privire la următorul Grand Theft Auto, iar a doua a adoptat o strategie cam agresivă legată de modul de a genera bani din titlurile lansate, când vine vorba de jocuri bune nu putem spune că nu au experiență.

Am văzut asta odată cu lansarea lui Mafia: Definitive Edition, versiunea remasterizata a jocului lansat inițial în 2002. Nu doar că a readus frumusețea seriei și povestea cu mafioți în prezentul tehnologizat, dar a reușit să fie și una dintre cele mai bune lansări din 2020. Asta mă face să visez deja la următoarele jocuri pe care le-am putea primi din partea Take-Two Interactive.

Și dacă tot veni vorba, oare ce jocuri vechi și bune regăsim în catalogul producătorului și care dintre ele s-ar încadra drept candidați pentru o remasterizare sau chiar un remake? Primele care îmi vin în minte sunt Grand Theft Auto III, Vice City și San Andreas, dar sunt deja obișnuit cu ideea că GTA-uri noi vom pupa din ce în ce mai rar. Dar să nu uităm că tot sub umbrela Take-Two găsim și alte titluri interesante:

  • XCOM
  • Duke Nukem
  • BioShock
  • Sid Meier’s Civilization
  • Borderlands
  • L.A. Noire
  • Manhunt
  • Bully
  • Midnight Club

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button