ȘtiriTech&IT

Noul Google Pixel Fold se pliază… dar nu de multe ori

Google a făcut-o din nou!

Google Pixel Fold a fost lansat acum circa 48 de ore fără mare tam-tam. Până la urmă este o mișcare tipică companiei, care nici măcar nu pare că încearcă să-și protejeze secretele interne. Despre telefonul ăsta știam deja de ceva vreme, iar așteptările nu erau foarte mari. Cu toate astea, Google a reușit cumva să eșueze aici întrucât destul de multe telefoane prezintă probleme grave.

Cel mai bun exemplu vine de la Ron Amadeo, redactor pentru Ars Tehnica. Acesta a experimentat moartea ecranului OLED în condiții incerte” pe telefonul de review după ce o bucățică foarte mică de praf sau scamă din buzunar a ajuns în contact cu ecranul. Pare că avem parte și de-o problemă de producție, întrucât ecranul OLED nu este acoperit în totalitate și orice este destul de mic cât să vină în contact direct, poate cauza probleme.

Google Pixel Fold ecran mort fabricat prost
Sursă foto: Ron Amadeus @ Ars Technica

Iar asta este doar așa, un caz mai vizibil. În realitate, utilizatori de pe reddit au început să se plângă de diverse alte probleme. Un utilizator a spus că și el are niște mizerie pe zona descoperită, însă dispozitivul lui încă merge. Un alt redditor se plânge de faptul că folia de protecție a început să se dezlipească după cinci ore de utilizare, în timp ce un al treilea utilizator de Google Pixel Fold ne arată dunga roz sclipitoare care i-a apărut pe ecran după câteva ore.

Cei de la Google au răspuns repede, susținând că „recomandăm oricui are o problemă să contacteze serviciul clienți pentru investigații„. Defectele de genul ăsta sunt normale pentru un dispozitiv precum Pixel Fold, mai ales că vorbim despre prima încercare a companiei. Cu toate astea, telefoanele foldable nu sunt un concept nou și alți producători fac asta deja de câțiva ani, deci experiență de furat era destulă. În schimb, Google a ales să-și folosească clienții pe post de cobai pentru niște telefoane nelansate… classy, very f*&king classy.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button