ȘtiriTech&IT

Google „a scăpat” pe net imagini oficiale cu Google Pixel Fold

Nici n-a trecut bine o lună de când s-a întâmplat ultima dată, și iarăși mă găsesc în poziția în care râd de Google și abilitatea acestora de a (nu) ține un secret. Doar că de data asta, ce a apărut pe net este foarte mișto: imagini care par foarte oficiale, probabil pentru marketing, cu noul Google Pixel Fold – primul telefon foldable al producătorului. Dar lăsând la o parte stângăcia angajaților care tot „scapă” imagini ca astea pe net, nu pot să nu apreciez cât de frumos arată nebunia asta de telefon.

Google Pixel Fold Marketing Render Leak

Pe lângă design, am mai primit și câteva informații referitoare la hardware-ul pe care-l vom găsi în Google Pixel Fold. În primul rând, telefonul are înălțime 139.7mm cu o lățime de 79.5mm și o grosime de 12.1mm atunci când este îndoit. Odată desfăcut, acesta își păstrează înălțimea și câștigă bine pe lățime: 158.7mm. Pe partea de grosime ajunge la numai 5.8mm. Telefonul cântărește 283 de grame.

Informațiile astea vin de la Evan Blass, un informator recunoscut pentru acuratețea datelor pe care le oferă. Acesta a făcut și imaginile publice pentru The Verge și a discutat mai în detaliu despre alte specificații ale telefonului… chestii precum certificarea IPX8 pentru rezistență la apă, ori conectorul USB Type-C 3.2 Gen2. În rest, imaginile mai mult ne confirmă chestii pe care le știam deja, gen aspectul modulului de camere, design-ul telefonului ca întreg, cum arată închis și deschis, etc.

Google Pixel Fold Marketing Render Leak

Chiar dacă sunt încă la început de drum, telefoanele foldable au început să atragă din ce în ce mai mulți curioși. Fie că sunt oameni care se bucură de spațiul de lucru extra oferit de un astfel de telefon, sau simpli pasionați de tech, formatul începe să prindă avant. Sunt curios cum vor aborda părinții Android-ului situația asta cu Google Pixel Fold. Mai ales că după ce am văzut Pixel 7 Pro-ul lui Tudor, mi-a cam rămas gândul la un telefon d-asta, Nexus, sau cum le zicea pe vremuri?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button