ȘtiriTech&IT

Dacă ai un Google Pixel, mai bine nu te uiți la videoul ăsta de pe YouTube

Am făcut trecerea la iPhone de ceva timp, iar motivul a fost fix Android-ul și problemele lui de care eram deja satul. Am zis mult timp că poate era din cauza telefoanelor… poate dacă aveam un Google Pixel totul ar fi fost în regulă. Sau nu – aparent un trailer 4K HDR pentru filmul Alien din 1979 este cauza celei mai noi și stupide probleme de care am auzit în ultima vreme. Iar problema? Dacă te uiți la videoul ăsta de pe Pixelul tău, e o șansă bună să-ți încasezi un restart de toată frumusețea.

Conform celor de la Android Authority, dispozitivele afectate ar fi Google Pixel 7 (și 7 Pro) și Pixel 6 (6Pro și 6A). Problema se manifestă cam așa: când te uiți la trailer-ul cu pricina, telefonul își va da un restart. Asta nu sună rău, dar conform unor utilizatori, după restart au apărut și probleme de conectivitate care au fost reparate cu… un alt restart. Bine, nu este o regulă universal valabilă, întrucât există și oameni care au spus că telefonul lor nu a fost afectat de orice o mai fi și asta.

Și nu, nu vorbim despre vreun video creat de hackeri ca să provoace daune sau ceva. Este un simplu trailer pentru un film clasic, care a fost remasterizat în format 4K cu HDR. Iar problema ar putea fi pe cât se poate de stupidă. Să nu credeți că Google Pixel 7 nu e destul de puternic cât să ruleze un clip la rezoluție mare, ci pare a fi vorba despre modul în care telefonul procesează culorile. N-ar fi o problemă nouă și probabil există o soluție ușoară, dar mi se pare extrem de amuzant când aud de câte o tâmpenie de genul ăsteia. Cu atât mai mult când vorbim despre telefoane destul de scumpe.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button