TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Cineva pare să fi pus mâna pe un Pixel 6 Pro – Iată cum ar arăta flagship-ul produs de Google

Google începe să muște din competiție, iar noile sale smartphone-uri vor fi primele care să beneficieze de Tensor, procesorul in-house. Acesta este un chipset custom creat de companie care are scopul de a îmbunătăți performanța camerelor, recunoașterea vocală și alte caracteristici smart. Se pare că accentul pică mai mult pe aceste caracteristici inteligente și mai puțin pe performanța brută din jocuri sau aplicații ceva mai demanding.

Poate că nu mai este mult de așteptat până când vom vedea cu adevărat ce are de oferit Pixel 6, dar se pare că leakerii (@thisistechtoday) au făcut deja rost de un astfel de exemplar pentru Pixel 6 Pro. Bine, ar putea fi mai degrabă vorba despre o versiune aflată în pre-producție, însă design-ul complet, acompaniat de modulul tripul de camere, corespunde întocmai imaginilor și randărilor recente.

Pixel 6 Pro se apropie încet, dar sigur

Clipul video ne oferă o scurtă privire de ansamblu asupra telefonului și a ecranului. Similar ilustrațiilor oferite de Google, Pixel 6 Pro are un spate cu o nuanță metalică și glossy, care înconjorată modulul de camere dispuse în linie dreaptă, orizontală.

Utilizatorul menționează că logo-ul bizar semnifică o veriune timpurile a lui Pixel  6 Pro, încât varianta finală ar putea suferi modificări. Nu este cel mai… Uhh… Explicit material, însă pare să ne confirme că suntem pe calea cea dreaptă cu speculațiile.

Se stie deja că Pixel 6 Pro va avea un ecran QHD+ de 6.7 inci cu o rată de refresh de 120Hz și că acel Tensor despre care tot povesteam se va ascunde în circuitele acestui terminal, însă nici până în ziua de azi nu știm cu exactitate momentul când Google va dezvălui disponibilitatea și prețurile pentru noile sale telefoane.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button