Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

Google Chrome va deveni cu 10% mai rapid odata cu noul update

Google lucreaza la imbunatatirea experientei de utilizare a lui Google Chrome si se pare ca asculta in sfarsit de feedback.  Conform unei postari pe blog-ul companiei, noul update ar aduce imbunatatiri pe partea de performanta de pana la 10%.

Cand treci super rapid printre taburi pe masura ce iti indeplinesti cate o sarcina din ordinea de zi, chiar si cateva secunde te pot tine pe loc. Imbunatatirile aduse vor face paginile sa se deschida cu pana la 10 procente mai rapid.Alex Ainslie, Director UX Google Chrome

In plus Google Chrome va primi si functia de grupare a taburilor. Despre aceasta am mai vorbit in trecut, insa nu era disponibila in mod implicit. Functia trebuia activata manual de utilizator pentru a putea fi folosita. Acum nu doar ca va fi activata din fabrica dar a mai fost si rafinata. Tot pe partea de taburi, se pare ca vom primi si o noua chestie foarte interesanta. Inspirata din Sneak Peek din Windows, noua functie iti va permite sa vezi o miniatura a paginii pentru a sti exact ce cauti.

Google Chrome Hover Preview Static

Un update dedicat utilizatorilor care pun accentul pe productivitate

Google Chrome pare ca va empatiza cu un anumit grup de utilizatori cu acest update. Este vorba de oamenii care lucreaza pe internet si se folosesc de aplicatii online. Asadar, suportul pentru PDF a fost imbunatatit. Vei putea crea si salva fisiere direct in browser, pe care mai apoi le vei putea accesa oricand.

Tot pe lista de noutati este si un mod pentru tablete si laptop-uri 2-in-1 cu ecran touchscreen. Practic, vei putea comuta pe modul de tableta iar intreaga interfata va fi mult mai usor de utilizat cu degetele. Asta elimina nevoia unui mouse si iti permite sa tragi si sa aranjezi taburile asa cum vrei tu. In plus si controalele vor deveni mai usor de folosit.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button