Știri ITRSS PaginaDeMedia

Google Chrome vrea să introducă o funcție de „follow” pentru site-urile preferate

În mod normal, te-ai putea folosi de secțiunea Discover din aplicația Google Chrome pentru căpăta acces la un agregator de știri care îți filtrează conținutul în funcție de temele care te interesează.

Odată cu posibilitatea de a-ți crea propriul news feed, Google vrea să introducă și opțiunea de „follow” pentru site-urile pe care le vizitezi cel mai des, pentru a putea fi notificat în prealabil de fiecare dată când pe site-ul respectiv apare conținut nou.

Ideea în sine este una practică. De altfel, mulți cred că funcția asta va fi integrată în Discover-ul de pe aplicația Google Chrome sau va fi un fel de renaștere a vechiului agregator Google Reader. În orice caz, „follow” este introdus pe Canary, browser-ul experimental pe care gigantul tech îl folosește pentru a testa noi adiții și elemente, la fel cum și conceptul de PDF Reader așteaptă cuminte ocazia de a părăsi versiunea experimentală și de a-și face loc pe Google Chrome cel standard.

Cât despre Discover, acesta poate fi un aliat de nădejde la cafeaua de dimineață, câtă vreme știi cum să-l personalizezi și știi ce anume cauți. Chiar dacă nu îl folosesc foarte des, nu am simțit niciodată că încearcă să îmi bage pe gât ceea ce a regurgitat algoritmul în momentele sale de confuzie. Iar cu noul update, acum poți da chiar și like și share pe social media articolelor care ți-au atras atenția.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button