ȘtiriTelefoane

Google ar putea renunța la telefoanele Pixel accesibile

Google Pixel 7a este confirmat. Producătorul a publicat o postare pe Twitter în care a dezvăluit chiar și data de lansare a noului său telefon accesibil. Chiar dacă asta sună a veste bună, continuarea nu mai este chiar atât de faină. Spun asta pentru că sunt șanse ca acesta să fie ultimul telefon din seria A. Motivul pentru care compania ar putea renunța la aceste telefoane este pentru că au devenit prea similare cu modelele standard. La un preț mai bun, oamenii ar putea trece cu vederea peste cele din urmă.

Vestea asta vine în completarea zvonurilor care spuneau că Pixel 7a este practic același telefon ca și 7-le simplu, dar cu un ecran puțin mai mic și camere o idee mai slabe. Dar aici se opresc diferențele… ah da, și-ar mai fi poate prețul. Google Pixel 7a cică ar fi cu 50$ mai scump decât 6a-ul de generația trecută. Adică ar avea un preț de 499$, cu doar 100$ mai ieftin decât versiunea standard a telefonului.

Conform aceleiași surse care a vorbit despre noul telefon din seria „a„, planurile celor de la Google nu includ eliminarea altor dispozitive de pe piață. În acest fel, telefoanele accesibile care nu prea mai sunt atât de accesibile vor fi înlocuite cu noul Pixel Fold. Pe ăsta din urmă l-am văzut zilele trecute în ceea ce păreau a fi niște poze din interiorul companiei. Și dacă este să ne luăm după istoricul celor de la Google, pozele erau cât se poate de reale și probabil vom face cunoștință cu noul dispozitiv în curând.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button