MORE

Google adauga reclame in Image Search

Google incearca sa extinda functionalitatea serviciului sau de cautare in ceea ce priveste gasirea de lucruri pe care sa le cumperi.

Cel mai nou update al componentei de Image Search nu va afisa doar imagini cu lucrul pe care il cautati, dar va arata si produse cu acel nume pe care le poti cumpara. Aceste produse sunt luate din surse diverse, inclusiv din magazine locale care se pot folosi de Google pentru a indica daca produsele cu pricina se afla sau nu in stoc.

Unul din motivele pentru care Google implementeaza aceasta noua functionalitate este cel de-a oferi alternative la Amazon, care mai mereu se afla prin primele rezultate de fiecare data cand cineva cauta in mod normal un loc din care sa cumpere lucruri.

Inevitabil vor fi oameni nemultumiti ca pana si cautarea de imagini acum afiseaza reclame menite sa influenteze publicul sa cumpere lucruri pe loc. Nu este clar daca acest tip de reclame vor putea fi blocate de ceva ca Adblock, din moment ce sunt trecute ca rezultate de cautare, nu reclame propriu-zise.

[Endgadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button