GamingPC&Consoles

God of War sosește pe GeForce Now!

Librăria de jocuri de pe GeForce Now tocmai a primit o adiție foarte importantă. După ce a pășit pentru prima dată pe Steam la începutul acestui an, God of War a fascinat întreaga comunitate de gaming pe PC și a ajuns foarte repede unul dintre cele mai bine cotate jocuri de pe platformă. De acum, aventurile lui Kratos pot fi trăite și prin intermediul serviciului de la NVIDIA, ceea ce va atrage și mai mulți abonați.

Pe lângă adăugarea lui God of War în librărie, ultima actualizare a GeForce Now aduce și câteva schimbări pentru utilizatorii de MacBook. Odată cu introducerea abonamentului RTX 3080, platforma a permis gaming la rezoluție 1440p și 120FPS, ceea ce a adus gaming-ul cu rată mare de refresh în zona de cloud gaming. Iar acum, cei cu rezoluții custom, precum utilizatorii de laptopuri Apple cu rezoluție 1600p, se vor putea bucura de gaming la rezoluție nativă.

O altă schimbare introdusă de cea mai nouă versiune adresează logarea cu Ubisoft Connect. De acum nu vei fi nevoit să mai bagi contul și parola de fiecare dată, întrucât serviciul te va loga automat după prima conectare. Și niciun update de GeForce Now nu ar fi complet fără lista de jocuri care au fost adăugate săptămâna asta:

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button