GamingPC&Consoles

God of War Ragnarok este cel mai bine vândut joc exclusiv al Sony din toate timpurile

Când vine vorba despre succesul unui joc, recenziile criticilor joacă un rol foarte important. Adesea, aceste recenzii sunt publicate fix în ziua lansării, iar dacă scorurile sunt proaste, oamenii nu o să se înghesuie să cumpere un titlu.

Desigur, au fost și jocuri care au fost un succes din punct de vedere al review-urilor dar nu s-a vândut deloc bine, sau invers. Dar God of War Ragnarok nu este așa. Criticii l-au iubit (inclusiv Marinake, care i-a acordat un 10 perfect) și se pare că și fanii sunt de aceiași părere.

Așa se face că God of War Ragnarok este cel mai bine vândut joc exclusiv din toate timpurile. Conform unei postări făcute pe contul oficial de Twitter al Playstation, 5,1 milioane de copii s-au vândut doar în prima săptămână de la lansare.

Bineînțeles, lucrurile nu se vor opri aici. Faptul că este disponibil și pe Playstation 4 (care s-a vândut în aproape 120 de milioane de exemplare) va crește scorul și mai mult. Și deși mai avem de așteptat până la, zic eu, inevitabila lansare God of War Ragnarok pe PC (care sper să aibă loc în următorii doi ani), această versiune va crește și mai mult numărul vânzărilor.

Dar asta nu e tot. În ultima vreme, vorbim din ce în ce mai rar despre un titlu console seller. Primul Xbox a avut Halo și Nintendo Switch a avut The Legend of Zelda: Breath of the Wild, spre exemplu, și cred că asistăm la asta și aici. Cu cât consolele Playstation 5 devin disponibile pe o scară mai largă, cu atât oameni o vor cumpăra ca să vadă cum se termină aventura lui Kratos și a lui Atreus în mitologia nordică.

God of War din 2018 s-a bucurat și el de succes, iar faptul că această continuare îmbunătățește fiecare aspect al predecesorului său este un lucru al naibii de bun, și sunt convins că asta va propulsa Ragnarok în vârful clasamentului general de vânzări din toate timpurile.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button