GamingPC&Consoles

God of War Ragnarok va avea la lansare un mod nativ de 4K 30FPS și unul dinamic de 4K 60FPS

Autor: Matei Pană

Fanii seriei God of War, inclusiv eu, așteaptă cu sufletul la gură noul Ragnarok, iar acest sentiment devine din ce în ce mai intens pe măsură ce apar noi informații. Săptămâna trecută, Sony ne-a oferit în sfârșit o dată de lansare, dar ăsta este doar primul lucru dintr-o lungă listă de curiozități pe care lumea le are despre sequel-ul jocului care a fost Game of the Year în 2018.

Retailer-ul ShopTo din UK a început să trimită mail-uri cu notificări despre pre-order, lucru care ne-a dat ocazia să aflăm niște caracteristici esențiale ale următorului God of War:

  • Feel your journey through the Norse realms, made possible by haptic feedback and adaptive trigger functionality.
  • Take advantage of multidirectional 3D Audio; hear enemies aproaching from any direction.
  • Bask in the beautiful worlds you travel through, brought to life by precise art direction and arresting attention to detail.
  • Switch between full 4K resolution at a targeted 30 frames per second, or dynamic resolution upscaled to 4K at a targeted 60fps

Un aspect important din lista asta este faptul că ne vom putea bucura de un mod nativ și unul dinamic, cu rezoluție 4K în 30fps, respectiv 60 fps. Încă nu putem ști cum și între ce rezoluții va fluctua modul dinamic, dar ne putem da seama că Santa Monica se folosește de capacitatea maximă a PS5-ului.

Jocurile God of War au profitat întotdeauna la maxim de consolele PlayStation

Dacă tot am spus mai sus despre cum noul God of War va face chiar și PS5-ul să transpire puțin, un lucru interesant de menționat aici este faptul că fiecare consolă PlayStation (în afară de prima) a fost folosită la capacitate maximă de câte un titlu God of War. God of War 2, din punct de vedere vizual, a fost un joc foarte reușit în comparație cu titlurile din vremea aceea. O consolă mai târziu, au apărut God of War 3 și God of War Ascension, acesta din urmă fiind un joc care oferea o grafică incredibilă pentru un simplu PS3. Țin minte și acum când am pus mâna pe Ascension și am rămas cu gura căscată când am văzut de ce este capabil vechiul meu PlayStation. Încă o consolă mai târziu, renașterea seriei s-a întâmplat cu God of War (2018), care din nou, a fost un joc incredibil din punct de vedere vizual (și încă este).

Așadar, mă bucur că Santa Monica și Sony încă fac tot posibilul ca jocurile God of War să ofere niște experiențe cât mai aproape de perfecțiune din punct de vedere vizual, dar și din perspectiva poveștii și cea a gameplay-ului. Preorder-urile pentru God of War Ragnarok încep de mâine și vor include două ediții speciale, acestea fiind Collector’s Edition și Jotnar Edition, despre care puteți afla mai multe aici.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button