GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

God of War primește update cu suport 60FPS/4K pe PS5

Cum tot mai multe jocuri de PS4 primesc update-uri de PS5 cu grafică și performanțe aduse la zi, este rândul lui God of War (2018) să ofere experiențe în conformitate cu standardele impuse de consolele current-gen.

Update-ul gratuit se lansează azi și aduce schimbări pe partea de grafică și performanță. Până azi, puteai să te joci God of War pe PS5 folosindu-te de opțiunile oferite de PS4 Pro. Aveai de ales dintre setări concentrate pe grafică și setări concentrate pe framerate stabil, adică performanță. O selectai pe prima și aveai rezoluție 4K dar rămâneai la 30FPS. La polul opus, deblocai framerate-ul dar rămâneai la 1080p.

Patch-ul cel nou combină opțiunile pentru un mod Enhanced Performance Experience, care deblochează framerate-ul, păstrând rezoluția 4K. Cei care nu doresc să încerce noile setări pot comuta oricând pe Original Performance Experience de pe PS4 Pro.

Update-ul este gratuit pentru oricine deține jocul în format fizic, digital sau obținut de pe urma PlayStation Plus Collection. Între timp, încă mă întreb dacă voi trăi suficient de mult ca să adaug versiunea de PC în librăria Steam. Horizon Zero Dawn a putut. Dark Souls-urile și Sekiro au putut. Simulatorul de parenting de la Santa Monica de ce nu poate?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button