GamingPC&Consoles

God of War primește suport pentru FSR 2.0 de la AMD

FSR 2.0 sau pe numele întreg, FidelityFX Super Resolution 2.0 este un rival pe cinste pentru DLSS de la NVIDIA și pe măsură ce lumea descoperă cât de interesantă este tehnologia celor de la AMD, aceasta începe să-și facă apariția în mai multe jocuri. Așadar, God of War primește suport pentru tehnologia de super sampling și oferă o soluție pentru orice tip de sistem, indiferent că rulezi o placă NVIDIA GeForce sau AMD Radeon.

God of War devine în acest fel al treilea joc care suportă noua versiune a tehnologiei, după Deathloop și Farming Simulator 2022. Și faptul că jocul celor de la Sony Santa Monica a primit suport este cu atât mai interesant cu cât nu era pe lista de titluri care vor beneficia de aceasta în curând:

  • Asterigos
  • Delysium
  • EVE Online
  • Forspoken
  • Grounded
  • Microsoft Flight Simulator
  • NiShuiHan
  • Perfect World Remake
  • Swordsman Remake
  • Unknown 9: Awakening

God of War ar putea fi doar începutul

Asta înseamnă că dezvoltatorii care vor să implementeze FSR 2.0 sunt liberi s-o facă. Iar asta este o veste bună pentru toți gamerii, întrucât tehnologia celor de la AMD este disponibilă și pe plăcile video ale altor producători. În acest fel, indiferent că ai o placă Radeon RX 6950 XT sau o NVIDIA GeForce GTX 1070, te vei putea bucura de beneficiile aduse de tehnologia de super sampling; adică un boost de performanță bine-venit cu un impact minim asupra calității vizuale.

Mai mult de atât, întrucât hardware-ul din PlayStation 5 și Xbox Series este dezvoltat tot de AMD, am putea vedea tehnologia FSR 2.0 implementată și pe console. Cei de la Microsoft au furat startul și au început deja să lucreze cu ea pe Xbox, iar faptul că Sony a început să experimenteze pe PC ar putea servi ca indiciu pentru o potențială adopție și pe consolă.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button