GamingPC&Consoles

God of War este gratuit pentru abonații PlayStation Plus

Sony a dezvăluit lista de jocuri pe care abonații PlayStation Plus le vor putea descărca gratuit în luna iunie 2022. Capul de afiș este God of War din 2018, iar alături de acesta mai sunt disponibile Naruto to Boruto: Shinobi Striker și Nickelodeon All-Star Brawl. În acest fel se confirmă și zvonurile care spuneau că gamerii vor putea experimenta aventurile lui Kratos și Atreus gratuit, iar anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe blogul PlayStation.

God of War din 2018 este un joc de neratat în adevăratul sens al cuvântului și l-am jucat de am înnebunit atunci când a fost lansat, iar odată cu venirea sa pe PC am decis că e momentul să trec prin el la rezoluție 1440p și 144FPS. Și ce mai experiență de joc oferă. Iar vestea bună pentru deținătorii de PlayStation 5 este că jocul a primit și o versiune enhanced, care arată și se mișcă foarte bine.

Fanii Naruto sunt și ei răsfățați cu Naruto to Boruto: Shinobi Striker, un joc multiplayer online în care echipe de patru ninja se luptă între ele pentru supraviețuire. Jocul include o mulțime de personaje îndrăgite din universul anime-ului. Și că să o țină în tărâmul ăsta al desenelor cu care am crescut, al treilea joc oferit luna aceasta este Nickelodeon All-Star Brawl; adică un soi de Super Smash Bros dar cu personaje din animațiile de la Nickelodeon, gata să ia cu asalt TV-ul la care ți-ai legat consola PlayStation.

Cele trei jocuri vor fi disponibile începând cu data de 7 iunie 2022, ceea ce înseamnă că până pe data de 6 iunie, abonații PlayStation Plus vor putea descărca FIFA 22, Tribes of Midgard și Curse of the Dead Gods. Iar pentru gamerii pe care noua schemă de abonament i-a băgat în ceață, trebuie să știți că opțiunea Essential este fix aceeași ca și abonamentul de până acum, în timp ce restul opțiunilor oferă beneficii extra contra unei taxe lunare mai mari.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button