GamingPC&Consoles

GOD OF WAR a ajuns la clienți puțin mai repede decât trebuia!

Lansarea GOD OF WAR a fost înconjurată de mister, foarte puține informații ajungând într-un final la gameri și fanii seriei. Totuși, Playstation și-a asumat rolul de babă conspiraționistă și a mers înainte mizând, cel mai probabil, pe succesul estimat al acestui joc. Chiar și așa…greșeli se mai întâmplă, iar una dintre acestea le-a dat unor utilizatori de Reddit șansa de a juca GOD OF WAR un pic mai repede!

Fiind unul dintre cele mai anticipate jocuri din 2018, GOD OF WAR a avut un mic LEAK – mai mulți utilizatori Reddit au postat copiile sigilate și au stricat astfel, surpriza multor jucători.

Se pare că mulți dintre aceștia au terminat deja jocul, ba chiar au început să împrăștie nume de misiuni, rezolvări în avans și lista continuă. Cu toate acestea, ceea ce este cu adevărat important sunt informațiile referitoare la mărimea instalării pe hard-ul Playstation-ului. Răspuns: 50 de GB liberi! 

GOD OF WAR

După experiența noastră din Praga cu acest joc, se pare că mărimea este justificată pe deplin, deoarece jocul arată și se mișcă senzațional. Cel mai probabil, studioul dorește să împingă platforma la maximum și să ofere în plus, o serie de îmbunătățiri grafice. Lucru pe care credem că l-au reușit cu succes, dovadă clipul de mai jos.

[Reddit]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button