Tech&ITȘtiri

Vulnerabilitate descoperită la plăcile de bază Gigabyte, funcțiile noi din Windows 11 și Ratchet & Clank pe PC

Rezumatul săptămânii 29 mai-4 iunie

Dacă ești liber azi, ai o cană de cafea lângă tine și te-ai nimerit pe aici, ce altă modalitate mai bună există de a-ți petrece dimineața decât citind despre subiectele interesante din domeniul tehnologiei de săptămâna trecută? De la probleme de securitate serioase până la jocuri noi pe PC, avem câte ceva pentru fiecare, așa că hai să nu mai ardem gazul aiurea și să începem cu…

Gigabyte. Există o șansă bună ca unul dintre PC-urile tale să fi avut o placă de bază Gigabyte, și asta pe bună dreptate. Sunt unele dintre cele mai folosite din toată lumea iar reputația companiei este una în general bună atunci când vorbim de plăci de bază. Problema este că peste 270 de modele Gigabyte sunt afectate de o vulnerabilitate destul de gravă. Ce înseamnă asta pentru un posesor de placă Gigabyte și care sunt modelele vizate afli din articolul lui Tudor.

Avem vești și pentru utilizatorii de Windows 11, care vor primi cât de curând niște funcționalități noi și schimbări interesante. Cum Microsoft a renunțat să adauge chestii noi pe Windows 10, fiecare update este exclusiv sistemului mai nou de operare. Ce adaugă în plus și ce schimbări sunt implementate afli din materialul lui Marinake.

Dar acum hai să vorbim și despre niște jocuri. Mai exact, despre Ratchet & Clank: Rift Apart, unul dintre cele mai bune jocuri exclusive de PlayStation 5. Încă de când a apărut, gamerii de pretutindeni și-au dorit să experimenteze acest joc și pe PC, iar rugăciunile lor au fost ascultate. Dacă vrei să aflii detalii precum data de lansare și schimbări, tot ce trebuie să faci este să dai click aici.

Review-ul săptămânii este despre un telefon. Dar nu orice telefon, ci cel mai noi Motorola RAZR, care este o adevărată bijuterie. Are cel mai mare ecran exterior montat vreodată pe un telefon pliabil, este construit bine și chiar ne-a făcut să ne întrebăm dacă mai merită să îți cumperi Samsung Galaxy Z Flip 4. Recenzia completă o găsești aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button