PC&Consoles

Ghost Recon: Wildlands primește un weekend gratuit

Acum că modul de PvP al lui Wildlands se apropie, Ubisoft a anunțat că Ghost Recon: Wildlands va putea fi jucat gratuit în această săptămână pentru o perioadă limitată de timp. Separat de perioada de încercare pe care o are deja jocul, acest weekend gratuit este disponibil pentru toate platformele, dând șansa posesorilor de PS4, Xbox One și PC să pună de un test acestui joc.

Începând cu ziua de joi, Ubisoft va oferi acces gratuit pentru toate platformele. Va putea fi jucat până duminică, și va include și modul dedicat de PvP menționat anterior, Ghost War. Ubisoft nu a precizat, dar foarte probabil nu veți putea testa DLC-ul deja existent pentru joc. Puteți totuși să beneficiați de o gamă largă de update-uri gratuite pe care le-a primit jocul de când s-a lansat și până în prezent.

În aceeași perioadă în care se desfășoară și evenimentul cu weekend-ul gratuit, Ubisoft oferă și o reducere de preț de 50% pentru toate versiunile lui Wildlands. Prețul redus al jocului va fi de 30 euro. Progresul din perioada de test va fi salvat și va putea fi continuat în varianta completă a jocului, în caz că vă decideți să-l cumpărați. Pentru utilizatorii de PC jocul poate fi deja descărcat de pe acum prin intermediul Uplay, deși nu veți avea acces la el până joi.

Modul de PvP Ghost War este un mod gratuit de joc 4 contra 4, și face parte din update-ul ce se va lansa pe data de 10 octombrie, după ce a ieșit recent dintr-o perioadă de beta test. Meciurile vor fi sub forma cel mai bun din trei reprize, fiecare rundă având o durată de 10 minute. În momentul lansării vor fi disponibile 8 hărți și 12 clase, iar Ubisoft a spus că vor oferi actualizări frecvente și conținut nou pentru acest mod după lansare. Printre acestea se vor număra noi clase, hărți și noi moduri de joc. Puteți arunca o privire pe trailer-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button