PC&Consoles

Ghost Recon Wildlands primește PvP

Ubisoft plănuiește să facă Ghost Recon Wildlands ceva mai palpitant în această toamnă, prin integrarea unui mod dedicat de PvP, numit Ghost War.

Dacă primul lucru care vă trece prin minte este acea menționare a lui Yves Guillemot despre dorința de-a avea propriul Battlegrounds, va trebui să vă puneți pofta în cui pentru o vreme. Încă nu am ajuns la acel nivel. Jocul va primi însă o componentă la care experiența cooperativă devine una competitivă.

Ghost War va fi un mod orientat pe echipe, o luptă pentru supremație între jucătorii care vor să își etaleze talentele de coordonare și război de gherilă împotriva altor oponenți umani. Modul va integra în joc o serie de mecanici noi, cum ar fi focul de supresiune, ce va limita vederea inamicilor țintiți, și indicatoare vizual pentru surse de sunet.

Nu trebuie să vă temeți ca acest DLC să vă coste prea mult. Dimpotrivă, Ghost War chiar va fi gratuit și îl veți putea descărca din această toamnă. Și, cine știe, dacă va funcționa bine, iar serverele Ubisoft (care tradițional nu sunt atât de bune) vor fi în stare, am putea vedea aici începutul unui mod mai extins de multiplayer. La urma urmei, Wildlands are spațiu de joc amplu, și mecanici care s-ar potrivi cu un battle royale.

[Tom’s Hardware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button