GamingRSS PaginaDeMedia

Legends, modul co-op pentru Ghost of Tsushima, se lansează și în varianta standalone

Cred că nu are rost să mai aducem în discuție importanța acestui joc. Ghost of Tsushima a făcut rapid trecerea de la unul din cele mai bune jocuri la unul din cele mai bune jocuri incluse în patrimoniul cultural al Japoniei. Pe lângă povestea excepțională și personajele memorabile, Sucker Punch a ales să introducă și un mod co-op, intitulat Legends.

Acesta este disponibil gratuit pentru cei care dețin deja o copie de Ghost of Tsushima. Chiar și așa, dezvoltatorii adoptă ceea ce se numește „a pro gamer move”, după modelul Red Dead Online al celor de la Rockstar. Sucker Punch va lansa Legend și în varianta de sine stătătoare. Aceasta va putea fi cumpărată și jucată din 3 septembrie, la prețul de 20 de dolari.

Cum anume va funcționa varianta standalone pentru co-op-ul Ghost of Tsushima?

Standalone-ul Legends va conține tot ceea ce era deja disponibil în versiunea inclusă în Ghost of Tsushima, excepție făcând o serie de iteme cosmetice care pot fi deblocate doar trecând prin campania single-player. Cele două variante sunt perfect compatibile una cu cealaltă, iar toate update-urile care vor fi introduse în viitor de Sucker Punch vor ajunge și pe standalone.

Unul din aceste update-uri aduce cu sine un mod nou de joc, denumit Rivals. Acesta se concentrează pe două echipe de câte doi jucători care luptă împotriva unor valuri de inamici. Pe măsură ce inamicii sunt înfrânți, echipele acumulează Magatama, o resursă pe care o pot folosi una împotriva celeilalte. Astfel sunt deblocate abilități care pot întârzia progresul echipei inamice, până în momentul în care atacă valul final. Prima echipă care înfrânge ultimul wave este cea câștigătoare.

Rivals este doar una din surprizele pe care Sucker Punch le-a pregătit pentru Ghost of Tsushima. Începând cu 10 septembrie și până pe 1 octombrie, studioul va lansa conținut nou săptămânal. Până atunci, dacă sunteți interesați de povestea jocului, puteți salva niște bănuți pentru a face trecerea spre Director’s Cut. ediția care aduce tribut hardware-ului de PlayStation 5. Dacă ai terminat aventura de pe insula Tsushima, vei putea continua jocul pe Iki, o insula vecină care a fost de asemenea invadată în aceeași perioada istorică. Vei reintra în pielea lui Jin pentru a investiga niște zvonuri referitoare la o invazie mongolă pe Iki, dar trecutul te prinde din urmă și te vei găsi obligat să înfrunți vechi temeri.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button