GamingRSS PaginaDeMedia

GeForce NOW trece la faza a doua – Abonament Priority și îmbunătățiri substanțiale

Sincer să fiu, am auzit cam târziu de GeForce NOW. Până am reușit eu să aflu cum stau lucrurile, serviciul de cloud gaming al celor de la NVIDIA a luat deja cu asalt lumea jocurilor. Acesta a fost lansat în 2017 în varianta beta. Odată cu finalizarea acestui pas și cu introducerea versiunii live, GFN se apropie de 10 milioane de abonați, mulți dintre aceștia fiind în cloud încă din beta. Echipa verde aduce DLSS-ul pe sistemele locale, dar nu uită de promisiunile făcute în ceea ce privește cloud gaming-ul. Pentru că sărbătorește doi ani de când a ieșit din beta, serviciul trece la faza a doua, răsplătindu-și abonații fideli și adăugând un nou tip de subscripție, pe lângă alte îmbunătățiri ale experienței de utilizare.

Primul de pe listă este un nou tip de abonament, Abonament Priority, care primește aceleași beneficii găsite pe abonamentul Founders. Mai exact, acces cu prioritate la sesiunile de gaming, sesiuni extinse și RTX ON pentru grafică ray-traced și DLSS în jocurile care dispun de aceste tehnologii. Prin urmare, abonamentul Founders va fi închis astăzi, lăsând loc noului tip de subscripție – Priority.

GeForce NOW renăscut

Abonamentele lunare sunt disponibile de la $9.99 pe lună, iar un nou abonament anual la $99.99 oferă cea mai bună ofertă.  Cei care au recurs din start la abonamentul Founders, printre ei fiind utilizatori de GeForce NOW care datează încă din varianta beta din 2017,NVIDIA le oferă prețul special, avut și până acum, de 5,49€/lună (sau 27.45€/6 luni) pe viață.

GeForce NOW Priority

GeForce NOW este recunoscut pentru respectarea promisiunilor. Până acum, serviciul s-a asigurat că jocurile noi apar pe servere în aceeași zi cu lansarea oficială, incluzând nu mai puțin de 800 de titluri compatibile, s-a asigurat de deschiderea unor noi centre de date, ajungând la peste 20 în toată lumea și extinderea capacității în centrele de date deja existente, oferindu-ne posiblitatea de a crește serviciul și mai mult.

Update-ul 2.0.28 pentru GeForce NOW, care va fi disponibil pentru toată lumea în aproximativ o săptămână, îmbunătățește calitatea streaming-ului prin optimizarea tehnologiei adaptive Vsync. Aceasta sincronizează numărul de cadre pe secundă la 60 sau 59.94 Hz pe partea de server pentru a fi în concordanță cu ceea ce experimentează utilizatorii, reducând întreruperile și latența din jocuri. O nouă tehnologie de stabilizare a calității imaginii ne va permite să crește bit rate-ul pentru o calitate îmbunătățită și în rețele mai instabile. 

NVIDIA mențioează că prima fază a acestor îmbunătățiri constă în conectarea conturilor din jocurile principale cu platforma, care urmează să vină în următoarea lună sau două, precum și update-uri pentru pre-încărcarea jocurilor care are trebui să înjumătățească loading time-urile. 

Și pentru că joia noastră cea de toate zilele este joiaGFN, NVIDIA aduce încă o serie de jocuri în cloud gaming-ul oferit de GeForce NOW:

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button