Tech&IT

GeForce NOW oferă noi jocuri în august, printre care și Saints Row

NVIDIA tocmai au anunțat programul de titluri noi pentru GeForce NOW pe perioada următoare, iar lista nu e deloc scurtă. Membrii GFN se vor bucura în luna august de titluri noi, printre care enumerăm doar Saints Row (reboot-ul de la seria cu același nume) și Rumbleverse. Acestea sunt însă doar 2 dintre cele 38 de jocuri care ajung în librăria GeForce NOW luna aceasta!

O bună parte din jocurile planificate a fi disponibile pe platforma GeForce NOW se vor lansa în aceeași zi în care apar pe Steam sau alte platforme. Aici enumerăm doar Thymesia (lansare nouă pe Steam, 18 august), Farthest Frontier (lansare nouă pe Steam, 9 august), Scathe (lansare nouă pe Steam și Epic Games Store, 31 august).

Încearcă noi jocuri chiar astăzi

Membrii RTX 3080 și Priority se vor putea bucura de titluri precum Retreat to Eden (ce poate profita de RTX), precum și de stream la 4K și 60 fps sau rezoluție 1440p cu 120 fps pe aplicațiile native de PC sau Mac. Cele 13 jocuri de săptămâna aceasta sunt următoarele:

Poți juca titlurile din librăria GeForce NOW pe toate tipurile de dispozitive, de la PC-uri la Mac și telefoane mobile, și nici măcar nu îți trebuie cine știe ce avion de placă video, pentru că randarea grafică se face pe sistemele din cloud-ul NVIDIA.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un Pentium 2 - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button