GamingRSS PaginaDeMedia

GeForce NOW te întâmpină cu o surpiză – Crysis Remastered cadou pentru un abonament de șase luni

Avem și lista cu jocurile GFN de săptămâna aceasta

Întrebarea metafizicii din anul 2021: „Poate rula Crysis?” Cu GeForce NOW aproape orice dispozitiv poate. La achiziția abonamentelor Priority sau GeForce NOW RTX 3080 pe 6 luni, utilizatorii vor primi Crysis Remastered gratuit, pentru o perioadă limitată.

Acest bonus special este valabil și pentru membrii existenți GeForce NOW RTX 3080 sau cei care au făcut precomandă ca o mulțumire pentru că au fost printre primii care au făcut upgrade la noua generație de cloud gaming. Membrii care dețin un abonament GFN RTX 3080 vor primi codul pentru joc în zilele care urmează; între timp, membrii care au făcut precomandă, dar care nu au contul activat încă vor primi codul pentru joc atunci când serviciul GFN RTX 3080 este activat.

Atât gamerii, cât și iubitorii de muzică se pot aștepta la o experiență încredibilă în Core în această săptămână și pot vizita lumea digitală Oberhasli. Acolo se pot bucura de mult anticipatul concent și eveniment „Encore” al lui deadmau5.

Iar asta nu este tot – 8 noi jocuri vin în librăria GeForce NOW în această săptămână:

  • Combat Mission Cold War (Lansare nouă pe Steam, 16 noiembrie)
  • The Last Stand: Aftermath (Lansare nouă pe Steam, 16 noiembrie)
  • Myth of Empires (Lansare nouă pe Steam, 18 noiembrie)
  • Icarus (Weekend beta pe Steam, 19 noiembrie)
  • Assassin’s Creed: Syndicate Gold Edition (America de Nord, America de Sud, Europa, Japonia și Coreea de Sud) (Ubisoft Connect)
  • Core (Epic Games Store)
  • World of Tanks (Steam)
  • Lost Words: Beyond the Page (Steam)

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button