PC&ConsolesGaming

Jocuri noi pe GeForce NOW și ultima șansă pentru abonament la cu 40% reducere

Chestia asta cu cloud gaming prinde din ce în ce mai mult avânt, și pe bună dreptate. Poți să te joci o bună parte din librăria ta de jocuri oricând, oriunde, pe orice. Iar ăsta e un motiv numai bun să îți reamintesc de oferta pe care cei de la Nvidia o au la GeForce NOW. Mai exact, au mai rămas doar 10 zile din oferta pentru abonamentul pe 6 luni Priority, care vine cu acces mai rapid la serverele de gaming, sesiuni mai lungi de joacă și RTX ON în jocurile compatibile.

În plus, Apex Legends: Arsenal, cel mai nou sezon din battle royale-ul FPS de la Electronic Arts este disponibil pe GeForce NOW cu cea mai nouă legendă, Ballistic, care s-a întors din pensionare pentru a îi învăța pe cei mai tineri cum stă treaba cu respectul. Pe lângă asta, bineînțeles că avem și alte jocuri noi care își fac loc pe platformă săptămâna aceasta.

  • Voidtrain (lansare nouă pe Steam, 9 mai)
  • Occupy Mars: The Game (lansare nouă pe steam Steam, 10 mai)
  • Far Cry 6 (lansare nouă pe steam Steam, 11 mai)
  • TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 (lansare nouă pe steam Steam, 11 mai)

Mai multe detalii despre oferta cu 40% reducere la abonamentul Priority și o listă completă a celor peste 1.500 de jocuri disponibile pe GeForce NOW găsești pe pagina oficială.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button