PC&ConsolesGaming

Prinde cea mai nouă reducere la abonamentul GeForce NOW

GeForce NOW este cea mai folosită platformă de game streaming din lume. Încă de când a fost lansată pe piață, milioane de gameri s-au bucurat de cele mai noi și mai solicitante jocuri lansate, fără să aibă nevoie de un PC puternic sau de o consolă de jocuri. Dar, ca orice lucru bun pe lumea asta, acest serviciu costă.

Dar acum, GeForce NOW costă mai puțin, grație unei promoții care este disponibilă chiar acum. De astăzi până pe 21 mai, cei care vor să încerce GeForce NOW, sau cei care vor să obțină un preț mai mic pot opta pentru 6 luni de abonament Priority cu 40% reducere. Membrii Priority beneficiază de acces mai rapid la serverele GeForce gaming, precum și de RTX ON în jocurile compatibile pentru gameplay ultra realist.

Dar asta nu este singura veste bună pe ziua de azi, pentru că pe lângă reducerea semnificativă, o mână de jocuri noi își fac loc pe GeForce NOW. Seria The Dark Pictures Anthology de la Bandai Namco include 4 jocuri horror interactive cu personaje și povești unice. Fiecare dintre ele dispune de fire narative ramificate și mai multe finaluri de joc, precum și suport pentru ray tracing pentru gameplay realist.

Aceste titluri sunt cap de listă pentru cele 7 jocuri care vin în cloud săptămâna aceasta, printre care se mai numără și mult așteptatul Dead Island 2:

  • Survival: Fountain of Youth (lansare nouă pe Steam, 19 aprilie)
  • Dead Island 2 (lansare nouă pe Epic Games Store, 21 aprilie)
  • F1 2021 (Steam)
  • The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (Steam)
  • The Dark Pictures Anthology: Little Hope (Steam)
  • The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (Steam)
  • The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me (Steam)

Mai mult, cei care vor să încerce Monster Hunter Rise pentru prima dată pot încerca un demo gratuit al jocului și al expansiunii Sunbreak. Dacă toate astea sună bine, găsești mai multe detalii pe pagina oficială.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button