PC&Consoles

Gearbox vă pregătește un nou shooter

Studioul care ne-a adus faimosul Borderlands și mai puțin faimosul Battleborn lucrează la un nou shooter. Care este și un joc de cărți. Pentru că azi e ziua anunțurilor despre jocuri de cărți.

Deși are un site public, momentan jocul este clasificat de Gearbox ca fiind „top-secret”, și are doar numele de cod Project 1v1, care foarte probabil va fi schimbat cu altul mai pompos pe măsură ce ne vom apropia de data lansării.

Conform site-ului de prezentare, jocul va combina gameplay-ul rapid de lupte 1 contra 1 cu strategiile unui joc de cărți. De obicei aceste stiluri de joc se cam exclud, dar cine știe; poate Gearbox vine cu o rețetă nouă care să impresioneze. Este planificat un test în această vară care să forțeze capacitățile tehnice ale infrastructurii. Un număr limitat de jucători vor fi selectați atât în acest scop, cât și pentru a obține feedback care să ajute la dezvoltarea ulterioară a jocului. Testul se va desfășura pe servere care sunt plasate fizic în America de Nord, deci restul lumii foarte probabil vor întâmpina probleme cu conexiunea.

Vor putea fi testate trei moduri de joc: Ranked, un sistem bazat pe scorul de performanță al jucătorului, unde poți obține experiență și pachete cu noi cărți de joc; Challenge, modul în care îți poți provoca un prieten la un duel amical; Arena, unde poți provoca campionul actual al Arenei pentru a-i lua locul.

Din singurele poze prezente pe site în acest moment nu se pot deduce foarte multe informații. Jocul are un vibe puternic de sci-fi, mascat de logo-ul care acoperă cea mai mare parte din artwork. Există pe site o rubrică de FAQ, dar acolo nu veți găsi acum decât cuvintele „coming soon”. Nu rămâne decât să așteptăm. Cine dorește, se poate înscrie pentru testarea jocului. Ținând cont că aceasta ar trebui să se întâmple „în această vară”, și că doar o lună ne mai desparte de toamna calendaristică, foarte probabil că nu veți avea prea mult de așteptat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button