RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Galaxy X ar putea fi anunțat la CES, iar Galaxy S10 la MWC

Mobile World Congress a fost, de cele mai multe ori, gazda dezvăluirilor pentru noile modele Galaxy S, în timp ce IFA este locul în care aflăm de obicei despre noul Galaxy Note. Zvonurile spun că Samsung va adăuga încă o lansare la alt eveniment important – Galaxy X va fi prezentat la CES.

Anul următor CES va începe oficial la 8 ianuarie, astfel încât sticlele de șampanie de la Revelion nici nu vor avea suficient timp să se golească. În acest an, Samsung a dezvăluit chipset-ul Exynos 9810, dar prezența sa la CES s-a concentrat pe televizoare, laptopuri, SmartThings și, da, Bixby.

Samsung Galaxy X este telefonul pliabil despre care tot aflăm zvonuri de ceva timp. Ecranul său va trece de la 4,5 „la 7,3” atunci când va fi desfăcut complet. Chiar și acumulatorul său va fi flexibil, capacitatea acestuia fiind încă necunoscută, dar va fi între 3.000 mAh și 6.000 mAh.

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat la Mobile World Congress (la sfârșitul lunii februarie), ca de obicei. Designul a fost finalizat la începutul acestui an cu trei camere pentru versiunea Plus, un cititor de amprente digitale UD și recunoaștere facială.

Interesant este că acest program de lansări este exact opusul zvonurilor care circulau pe Internet cu câteva luni în urmă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button