RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Samsung Galaxy X va avea o baterie curbată de cel puțin 3.000 mAh

Telefoanele inteligente pliabile Galaxy X, care au fost subiectul nenumăratelor zvonuri și bârfe de pe Internet, încă nu sunt oficiale, dar probabil că acest lucru se va schimba în curând, începând cu 2019. Telefonul va folosi panouri de afișaj pliabile, care vor intra în producția de masă în această vară, dacă nu apar alte probleme pe parcurs.

Ecranele vor fi pregătite pentru o lansare a telefonului la începutul anului 2019, dar componentele suplimentare trebuie să fie și flexibile. Cum ar fi, de exemplu, bateria. Și aceasta va fi pliabilă, conform unei noi știri, iar capacitatea sa va fi situată undeva între 3.000 mAh și 6.000 mAh. Sperăm să avem un număr cât mai mare posibil, având în vedere ecranul masiv pe care îl va avea Galaxy X: 7,3″ când este deschis și 4,5″ când este pliat.

Bateria a fost dezvoltată de Samsung SDI și este în formă de V. Galaxy X ar putea fi anunțat împreună cu Galaxy S10, dar nu vă așteptați ca acesta să fie altceva decât o ofertă de nișă la început – și cu un preț pe măsură, bineînțeles (în jur de 1.850 dolari). Cu toate acestea, viitorul telefonului pliabil este mult mai aproape acum decât a fost vreodată.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button