TECH

Galaxy Watch 5 Pro a fost zărit în versiunea beta pentru Samsung Health

Noua generație de ceasuri inteligente de la Samsung nu a putut fi trecută cu vederea de către adepții zvonurilor și a discuțiilor online. Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro sunt noile subiecte de bârfă, la fel și posiblitatea ca Samsung să fi renunțat definitiv la bezel-ul rotativ de pe acestea, sau, cel puțin, de pe varianta Pro. În plus, cele două ceasuri au fost zărite într-un nou update pentru aplicația Samsung Health, cu mențiunea că este posibil ca modelul Classic să dispară definitiv din peisaj.

Odată cu noul beta pentru Galaxy Watch 4 a sosit și un update beta pentru aplicația Health, adică versiunea 6.22.0.069. Cei care au studiat informațiile au conchis că update-ul nu aduce funcții noi sau îmbunătățiri pentru design, dar au observat că adaugă suport pentru Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro. În schimb, nu există nicio mențiune privind un Watch 5 Classic și fix ăsta ar putea fi indiciul care anunță sfârșitul acestei versiuni.

Samsung Galaxy Watch 5

Galaxy Watch 5 anunță schimbări interesante

Cumva, informațiile astea capătă o oarece credibilitate pentru că istoria se repetă. Lucrurile s-au prezentat oarecum similar și în cazul lui Galaxy Watch 4, în raport cu aplicația Health și cu Watch 3 și Watch Active 2 la vremea aceea. Dacă urmăm firul evenimentelor, am putea aștepta un reveal oficial poate chiar spre finalul lunii august.

În ceea ce privește viitoarele modele, cunoscutul Ice Universe precizează că Galaxy Watch 5 Pro nu va dispune de bezelul rotativ, dar se prea poate ca ceasul să reflecte statutul său premium prin utilizarea de materiale precum sticlă din safir pentru ecran și titan pentru corp. Pare că Samsung regândește strategia line-up-ului său introducând un astfel de model. Se spune și că bateria va fi mult mai mare, la 572mAh, un adevărat motiv de bucurie pentru cei care se plângeau de autonomia slăbuță a actualei generații.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button