TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Prețurile pentru seria Galaxy S22 au fost zărite pe Internet

Sunt semnificativ mai mari față de generația curentă

După ce am adus în discuție ultimele noutăți în ceea ce privește specificațiile lui Galaxy S22 Ultra, iată că „s-au scurs” pe net prețurile pentru noua serie pe care Samsung ar urma să o lanseze oficial în cadrul evenimentului Unpacked de pe 8 februarie.

În vreme ce mai toate secretele acestei generații au fost descoperite deja, abia de curând s-a aflat că familia Galaxy S22 este simțitor mai scumpă față de trio-ul S21. Pe Twitter, utilizatorul chunvn8888 ne spune că doritorii se vor confrunta cu un preț majorat cu 100 de dolari.

În esență, clasicul Samsung Galaxy S22 va fi lansat în Statele Unite la prețul de 900 de dolari, în vreme ce varianta S22+ va avea un preț de pornire de 1100 de dolari. Cei care au pus ochii pe Ultra, vârful de lance al seriei vor trebui să aibă pregătit un portofel grosuț, din care să poată extrage 1300 de dolari. Sunt diferențe semnificative în comparație cu generația curentă, fapt care nu-i va încânta pe fanii Samsung.

La rândul său, compania motivează această scumpire pe seama crizei de semiconductori, implicit a disponibililtății limitate a componentelor. Iar la cum stau lucrurile în întreaga lume, asta pare o scuză destul de bună, doar că nu este neapărat în avantajul nostru, cei care ne dorim un upgrade la telefon sau să apucăm măcar să atingem un PlayStation 5

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button