MORE

Galaxy Note 7 nu este recomandat în avioane

Cât de mare este problema prezentată de riscul de explozie a telefonului Samsung Galaxy Note 7? Suficient de mare încât Administrația Federală de Aviație a SUA să intervină.

FAA, organizația care nu te lasă să te îmbarci pe un avion nici măcar cu o sticlă de apă de jumătate de litru, a făcut un anunț oficial referitor la folosirea lui Samsung Galaxy Note 7 în aeronave.

FAA recomandă ca dispozitivele să nu fie pornite, să nu fie încărcate și să nu fie stocate în bagaje. Nu este vorba de o interdicție directă, ci doar o recomandare în acest moment. Numărul explozii provocate de Galaxy Note 7 încă este suficient de mic, comparativ cu numărul de dispozitive aflate pe piață, pentru a se impune o interzicere totală.

Dar dacă incidente precum cel cu Jeep-ul se vor repeta, atunci probabil Galaxy Note 7 va fi interzis în avioane. Nu de alta, dar într-un spațiu închis, unde aerul este reciclat, tare, tare nu vrei să ia foc din senin o baterie de telefon care poate emana noxe și consuma oxigenul. Plus că interiorul avioanelor tinde să fie inflamabil.

[FAA]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button