TECHTech&ITTelefoane

Galaxy Fold – noi îmbunătățiri de design aduse la display

Când Samsung a amânat modelul Galaxy Fold, compania a spus că va întări protecția afișajului pe dispozitivul pliabil înainte de a îl lansa pentru publicul larg. Acum tocmai au scăpat pe Internet câteva detalii despre cum Samsung îmbunătățește Galaxy Fold.

Una dintre problemele care au provocat stricarea displayului lui Galaxy Fold la unitățile de recenzare, a fost că oamenii ar desprinde stratul de protecție de pe ecran deoarece credeau că este doar o folie de protecție. Acum a apărut un zvon conform căruia Samsung schimbă designul, deplasând stratul de protecție în corp, astfel încât să nu poată fi îndepărtat de către utilizator. Galaxy Fold va avea, de asemenea, o etichetă proeminentă de avertizare cu privire la stratul de protecție atunci când acesta va fi livrat către consumatori.

Samsung mai micșorează, de asemenea, spațiul dintre partea superioară și inferioară a balamalei, pentru a preveni ca murdăria, praful și scamele să ajungă acolo și să influențeze performanța balamalei.

Aceste unități actualizate Galaxy Fold se află în testare la operatorii de telefonie mobilă din Coreea de Sud chiar acum. Nu există încă niciun cuvânt în privința momentului în care Galaxy Fold ar putea fi livrat consumatorilor, însă Samsung a declarat recent că va dezvălui în curând data de lansare pentru versiunea actualizată.

Galaxy Fold este un produs scump, având un preț de 1.980 de dolari, deci faptul că auzim despre corectarea erorilor de design la display este un lucru bun pentru consumatorii care sunt dispuși să dea acești bani pe el. Scurgerea acestor informații pe Internet este, de asemenea, o veste bună pentru cei care speră că Samsung încă va mai lansa telefonul (în loc să-l anuleze), deoarece se pare că compania este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru a putea livra pe piață acest model.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button