TECHRSS PaginaDeMediaTelefoane

Galaxy Buds Pro ar putea fi lansate odata cu Galaxy S21

Deja ne-am obisnuit cu faptul ca Samsung Galaxy S21 Ultra ar putea sa fie lansat ceva mai devreme anul viitor, pe undeva prin ianuarie. Dar se pare ca nu doar smartphone-ul flagship este supus unor astfel de zvonuri. Asadar, odata cu S21, si o pereche noua de casti Galaxy Buds si-ar putea face aparitia.

Potrivit celor de la SamMobile, modelul de casti este intitulat Galaxy Buds Pro, succesorul Galaxy Buds Plus, sosite odata cu Samsung Galaxy S20. Iar asta inseamna ca Buds Pro-urile nu ar fi chiar un inlocuitor pentru recentele Buds Live. Cel putin, ca si forma.

Design-ul castilor Galaxy Buds Pro il va imita pe cel de Buds Plus, adica in-ear. Se spune ca noul model va avea functia Ambient imbunatatita. Aceasta functie iti permite sa iti setezi castile pentru a putea percepe si sunetele din jurul tau in timp ce asculti muzica.

Active Noise Cancellation, care face fix opusul Ambient-ului, ar putea fi implementat si el pe Buds Pro. Chiar daca functia este prezenta deja pe Buds Live, ar fi pentru prima oara cand ANC-ul este introdus pe o pereche de casti in-ear Samsung.

In ceea ce priveste numele, Galaxy Buds Pro au fost botezate astfel din cauza reglementarilor impuse de China si Indonezia, cu mult inainte ca Samsung sa inceapa macar sa planifice lansarea produsului. Pretul nu a fost specificat, iar castile ar putea veni in culorile rosu, alb, albastru si negru. Mult mai divers fata de AirPods, nu credeti…?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button