GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Gabe Newell este adăugat în Dota 2 sub forma unui voice pack

Gabe Newell tocmai a sosit în Dota 2! Nu, din păcate nu este următorul erou jucabil, deși asta chiar ar fi fost ceva. Gabe vine în joc sub forma unui nou pachet de replici, cu fraze precum: „Please email me at GabeN@valvesoftware.com and let me know about your rampage”. Este cu adevărat savuros.

Este mult mai amuzant decât ne-am fi așteptat – trailerul de mai jos este în esență scena unui rezumat care arată cum Newell repetă replicile (unele cu adevărat haioase, precum „This is Gabe Newell. Thanks for playing Dota 2. Double Kill.”). Replica preferată a acestui redactor este „More than two kills, but less than four kills.” pentru triple kill; pentru că, evident, Gabe nu poate pronunța cifra 3. Asta explică multe.

Pachetul de replici este inclus în The International Battle Pass, care costă 10 dolari. 25% din toate vânzările Battle Pass merg direct în fondul de premii The Internațional, care se află în prezent la 25 de milioane de dolari. Puteți plăti, de asemenea, pentru a ridica nivelul Battle Pass dacă doriți recompense suplimentare.

Dacă doriți doar să auziți replicile din joc, atunci puteți arunca o privire pe canalul DotaBoyz, unde un videoclip a adunat laolaltă toate replicile înregistrate de Gabe. Puteți vedea clipul mai jos, sub trailer.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button