PC&Consoles

G2A se face că plouă

Săptămâna trecută, G2A a primit un ultimatum de la Gearbox prin care i se cerea implementarea unor măsuri care să fie în folosul dezvoltatorilor și utilizatorilor.

Printre aceste măsuri se aflau lucruri precum eliminarea taxelor ascunse, protecție împotriva fraudei ca standard, blocarea temporară a vânzărilor în volum mare și câteva alte lucruri. G2A a răspuns săptămâna aceasta la cererea studioului Gearbox spunând că totul este o neînțelegere și că serviciul său deja se conformează tuturor acestor cereri.

Compania a continuat să comenteze că cedarea controlului asupra bazei de date de coduri către dezvoltatori nu ar fi o idee bună, deoarece un studiou care nu ar vrea ca jocurile sale să fie vândute prin sistemul s[u pur și simplu ar putea să dezactiveze toate codurile sale de pe piață, indiferent de originea lor, ceva ce ar provoca daune pentru gameri, piață, și ar fi ilegal. La urma urmei, nu s-a întâmplat vreodată nimic ilegal pe G2A.

G2A susține că modul în care serviciul funcționează este neînțeles de către critici săi, iar asta duce la inducerea în eroare a publicului.

Consecința imediată a fost că Gearbox nu prea va mai colabora cu G2A pe viitor, iar parteneriatul format cu ocazia lui Bulletstorm s-a dizolvat.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button