PC

G.Skill anunță kit-ul Trident Z RGB de 32GB DDR4 RAM 4266MHz

După ce G.Skill a anunțat de curând lansarea unui kit rapid de memorie pentru platforma Intel X299 HEDT, compania vine cu un nou kit. De această dată G.Skill preferă să progreseze în capacitate de memorie decât viteză rapidă, punându-ne la dispoziție modulele DDR4-4266MHz de 32 GB (4 x 8 GB). Până acum acest set a fost disponibil doar în varianta de 16 GB (8 GB x 2)

Aceste noi module Trident Z RGB operează la viteze de 4266 MHz, cu latențe de CL 19-23-23-43 și alimentare de la 1.4V. Compania a mai declarat că aceste componente care alcătuiesc modulele sunt selectate la mână și beneficiază de tehnologia Intel XMP 2.0.

La fel ca și la celelalte kituri de memorie Trident Z RGB, aceste module sunt dotate cu o bară luminoasă pe radiator care este capabilă să ofere o gamă aparent infintă de culori, combinații și efecte. Noul kit de memorie suportă și modul OC, care este compatibil cu toate plăcile de bază care permit efectuarea de overclocking cu un singur click.

Compania a pus la dispoziție mai multe capturi de eran cu kitul Trident Z la DDR4-4266MHz, precum și un test pentru DDR4-4500MHz CL19-19-19-39. Ambele teste sunt efectuate cu kitul de RAM instalat pe o placă de bază Asus ROG Maximus X Hero WI-FI AC și un procesor Intel Core i5-8600K.

Conform G.Skill, aceste kituri de memorie vpr fi disponibile începând cu decembrie 2017. Nu a fost oferit niciun detaliu despre prețul la care vom putea cumpăra noile memorii.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button