PC

G.Skill lansează un kit de memorie extrem de rapid

În ultima vreme, G.Skill au fost cei care au împins mai departe limitele RAM-ului în ceea ce privește viteza. Compania continuă să facă acest lucru și cu cel mai nou produs al lor, noul DDR4-4600MHz Extreme Performance Trident Z Memory Kit.

Se pare ca G.Skill nu face niciun compromis când e vorba de module de RAM de mare viteză, indiferent cât de restrâns ar putea fi publicul interesat. Pentru acest nou kit de memorie care rulează la 4.600 MHz, compania s-a inspirat de la noua placă de bază ASRock, X299 OC Formula, o placă concepută pentru overclocking dus la extrem.

G.Skill declară:

Până acum, viteza de DDR4-4600MHz putea fi atinsă doar în condiții extreme de overclocking, folosind răcirea bazată pe nitrogen.

Evident, acum nu mai este cazul. Pentru a atinge acest nivel ridicat al frecvenței, G.Skill a apelat la componente Samsung alese și verificate la mână, individual. Altfel spus, doar cele mai bune cipuri de memorie existente vor fi folosite cu acest kit.

Desigur, foarte puțini utilizatori au nevoie de un kit de memorie RAM DDR4-4600MHz. G.Skill totuși promite să livreze. Au fost deja efectuate teste, iar memoria s-a dovedit a fi funcțională cu un procesor Intel Kaby Lake-X Core i7-7740X instalat pe placa de bază amintită mai sus, X299 OC Formula. Aveți mai jos rezultatul testului:

Noul kit de memorie atinge 4600MHz cu latențe de 19-23-23-43 la 1,5V. Pentru moment, acest kit nu va fi disponibil decât în varianta de 16 GB (2 x 8 GB). G.Skill nu a spus cât de mult va costa, ci doar că va fi disponibil la sfârșitul lunii.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button