PC

G.Skill a lansat RAM-ul cu cele mai mici latențe

G.Skill pune din nou pe jar competiția prin lansarea celor mai recente module de memorie DDR4 Trident Z RGB cu o latență redusă. Compania susține că aceste noi module de memorie, care nu trebuie confundate cu lansarea recentă a kit-urilor de memorie Trident Z DDR4-4266, sunt primele module de memorie din lume cu o viteză de peste DDR4-4000 cu o latență de până la CL17.

Aceste noi module de memorie Trident Z RGB pornesc de la DDR4-4000 cu latențe CL17-17-17-37 până la DDR4-4266 cu latențe CL17-18-18-38. G.Skill a declarat că aceste kituri noi de 4 x 8 GB sunt construite cu componente Samsung de înaltă performanță selectate manual cu rigurozitate, și funcționează de la 1.35v până la 1.45v. Datorită suportului pentru Intel XMP 2.0, overclocking-ul și tuning-ul pot fi efectuate din cadrul sistemului de operare fără a fi nevoie de schimbări în BIOS.

G.Skill a declarat că noile module de memorie Trident Z RGB cu latență redusă au fost validate pe un sistem cu o placă de bază Asus ROG Maximus X Hero și un procesor Intel Core i7-8700K.

Ca și în cazul tuturor kiturilor de memorie Trident Z RGB, aceste module dispun de o bară de lumină integrată pe întreaga lungime a radiatorului de aluminiu, capabilă să afișeze milioane de culori într-o gamă nesfârșită de combinații de culori și efecte.

Aceste noi kituri de memorie DDR4 vor fi disponibile începând din ianuarie 2018. G.Skill încă nu a furnizat informații privind prețurile.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button