GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Frostpunk poate fi descărcat gratuit

Cine nu iubește jocurile gratis? Până la urmă, asta este frumusețea gamingului pe PC. Și după ce am văzut reacția voastră de zilele trecute la un alt articol despre jocuri disponibile la zero lei, am zis că o s-o fac mai des. Și iată că de astăzi veți putea descărca Frostpunk gratuit, iar pentru cei care nu știți, asta a fost cel mai bun simulator al anului 2018. Deci nu e vorba nici de vreo relicvă, nici de un titlu slab.

Frostpunk este gratuit și DLC-urile sale sunt disponibile la ofertă

Jocul te pune la conducerea ultimului oraș de pe Pământ și scopul tău este de a-l conduce cât mai bine: vei prospera sau vei da greș spectaculos? Asta ține doar de tine și deciziile pe care le iei pe parcursul gameplay-ului. Jocul este disponibil gratis prin intermediul Epic Games Store, dar va trebui să vă grăbiți puțin deoarece nu va rămâne așa pentru mult timp. Mai exact, jocul va putea fi descărcat până pe data de 10 iunie 2021.

Iar dacă îți place jocul și te hotărăști să îi cumperi și DLC-urile, până pe data de 17 iunie 2021 poți cumpăra Rifts și Last Autumn la 20% reducere prin intermediul aceluiași magazin. Și nu uitați că mai puteți descărca Battlefield 4 și Tell Me Why la fel de gratuit. Pentru mai multe informații, accesați link-ul către articolul de acum două zile.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button