GamingRSS PaginaDeMedia

Următorul update pentru Forza Horizon 4 va fi ultimul care va aduce mașini noi și conținut suplimentar

Playground Games se concentrează pe Forza Horizon 5, ceea ce înseamnă că lucurile se vor schimba puțin în cazul actualului Forza Horizon 4, lansat în 2018. De atunci, jocul a beneficiat de o atenție constantă, atât prin introducerea de expansion-uri precum Fortune Island și Lego Speed Champions, cât și prin adăugarea unor modele noi-nouțe de mașini.

Însă totul trebuie să se sfârșească undeva, iar update-ul 37, care a început să-și facă loc pe bordurile bolizilor, va fi cel care va încheia torentul de conținut nou. După aceea, următoarele update-uri vor avea mai mult rolul de a   „recicla” și reimagina vechiul conținut.

Forza Horizon 4 Update 37
VUHL 05, noua mașină care dă startul Festivalului Mexican din Forza 4

 

 

Forza Horizon 4 încă este pe val

Oarecum similar noii actualizări pentru Borderlands 3, jucătorii vor avea acces la evenimentele și la recompensele update-urilor/sezoanelor anterioare, alături de toate elementele specifice,

Forza Horizon 5 este prioritatea noastră pentru următoarele luni, așa că am făcut niște schimbări în ceea ce privește update-urile lunare pentru Forza 4. Astfel, odată ce vom introduce actualizarea Series 38, veteranii vor observa întoarcerea conținutului adus în intervalul Series 7 – Series 32. Gândiți-vă la această abordare ca la un fel de mixtape, care combină conținutul vechi îndrăgit de voi cu funcții recente. Tom Butcher, Playground Games

Întrebat dacă Forza Horizon 4 va continua să primească suport și după lansarea lui FH5, Butcher menționează că studioul nu-și poate prezenta în momentul de față toate planurile, cu toate că își exprimă dorința de a păstra Forza 4 drept o experiență plăcută pentru fani și pentru noii-veniți.

Cât despre viitorul membru al familiei, Forza Horizon 5 duce mai departe atmosfera de festival combinată cu adrenalina curselor la viteză mare și poartă jucătorii pe teritoriul foarte variat din Mexic.  Noul joc va profita la maxim de puterea oferită de Xbox Series X și se folosește de tehnologia de ray tracing pentru a recrea cât mai fidel locațiile.

Aventura începe pe data de 9 Noiembrie 2021 atunci când Forza Horizon 5 va fi lansat pe Xbox Series X|S, Xbox One și PC. În plus, jocul va fi disponibil day-one și prin intermediul Xbox Game Pass.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button