GamingRSS PaginaDeMedia

Noul update pentru Borderlands 3 aduce gameplay cross-platform și creșterea nivelului maxim

Chiar dacă a împlinit deja doi ani de existență. Borderlands 3 continuă să se bucure de atenția comunității și a dezvoltatorilor, mai ales pentru că ne apropiem de lansarea filmului. Cel mai recent update introdus de Gearbox Software le oferă jucătorilor posibilitatea de a participa la sesiuni co-op în sistem crossplay, dar și creșterea level cap-ului și câteva îmbunătățiri.

Gameplay-ul cross-platform se aplică pentru console, PC, Mac și Stadia. Din păcate, aceasta este singura opțiune din cele aduse de update care nu și-a găsit loc pe PlayStation 4 și PlayStation 5. Sony, 2K și Gearbox nu au oferit o explicație oficială cu privire la această decizie, dar mulți jucători cred că lipsa crossplay-ului are legătură cu prețul cerut de către Sony, despre care s-a vorbit inițial în unele din documentele dezvăluite pe fundalul conflictului dintre Epic și Apple.

Borderlands 3

Pe lângă posibilitatea de a te duce în plin pac-pac alături de prietenii tăi de pe alte platforme, Borderlands 3 crește de acum level cap-ul la 72, pentru că tuturor ne plac niște extra skill points. Alături de aceasta ajunge și posibilitatea de a juca evenimentele sezoniere oricând dorești.

Inițial, aceste free events puteau fi parcurse doar pentru o anumită perioadă. Odată cu noul update, vei putea selecta din meniul principal al Borderlands 3 orice event și îl vei putea juca oricând pentru a face rost de recompensele specifice fiecărui sezon. Gearbox a clarificat faptul că orice progres în aceste evenimente nu va fi pierdut și că jucătorii vor putea câștiga din nou respectivele reward-uri, dacă aceștia aleg să repete event-ul.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button