FilmeRSS PaginaDeMedia

Filmarea pentru Borderlands s-a încheiat, iar data de lansare se apropie

Câteodată te unge pe suflet să vezi că jocuri faine sunt transpuse în mediul cinematografic. Bine, există și riscuri, există șanse ca adaptarea să fie un adevărat fiasco, ceva mediocru, dar există și șanse ca filmul să fie fenomenal. Borderlands ar putea fi unul din aceste exemple, întrucât fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ceea ce are de oferit adaptarea pentru micile și marile ecrane.

Proiectul pentru filmul Borderlands a luat naștere în 2015, dar filmarea efectivă nu a început decât în 2020, sub supravegherea regizorului Eli Roth (Inglorious Basterds, Hostel). Astfel, după un an, pe Twitter și-a făcut apariția Claptrap (cu vocea lui Jack Black) ținând o clachetă pe care este scris „that’s a wrap”, semn că filmarea s-a încheiat.

Anunțul a fost îmediat acompaniat de o altă postare a actriței Jamie Lee Curtis, care a dezvăluit siluetele celor 5 protagoniști pregătiți să își facă apariția în adaptare, în următoarele roluri:

  • Kevin Hart ca Roland
  • Ariana Greenblatt ca Tiny Tina
  • Florian Munteanu drept Krieg
  • Jamie Lee Curtis ca Dr. Patricia Tannis
  • Cate Blanchett ca Lilith

în ceea ce privește fidelitatea adaptării, Kevin Hart menționează că filmul Borderlands arată exact ca jocul. La fel stă treaba și cu cele cinci personaje principale, ca să nu mai vorbim despre Claptrap. Chiar dacă Lionsgate nu a oferit vreun detaliu oficial, se spune că data apariției filmului va fi pe undeva prin 2022, din moment ce echipa se pregătește pentru post-producție.

Proiectul este regizat de către Eli Roth și Craig Mazin, iar fanii sunt foarte curioși să afle pe care din jocurile seriei se va baza acesta. Ar putea fi vorba fie despre o adaptare a primului Borderlands (judecând după personajele prezente), fie despre o poveste nou-nouță.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button