Gaming

Epic s-a răzgândit și îți va permite să construiești în continuare structuri în Fortnite

Nici două săptămâni n-au trecut de când Epic a retras building-ul din Fortnite, că s-a și răzgândit. De bine, de rău, dezvoltatorul și-a dat seama că n-a fost o decizie prea inspirată și că n-ar fi cazul să se pună cu fanii înrăiți de pe urma cărora își câștigă pâinea. Ar fi rămas astfel modul Zero Build, care face… uh, ceea ce îi spune și numele, dar Epic a ales să reintroducă modul clasic Battle Royale, adică cel în care poți construi cam orice te taie capul.

Battle Royale-ul clasic poate fi selectat de acum din queue-ul casual, alături de recentul Zero Build. Practic, totul este acum ca odinioară, înainte ca începutul lui Chapter Three, Season Two de pe 20 martie să anunțe sfârșitul modului clasic de joc în Fortnite. Mulți nu au primit cu prea multă căldură schimbarea (inițial doar temporară), dar alții au apreciat decizia din simplul motiv că le-ar da jucătorilor noi ocazia de a se obișnui mai repede cu mecanicile lui Fortnite, fără să își facă griji că veteranii experimentați le vor face viețile un chin prin exploit-urile și cheese-urile cu diverse structuri.

Epic luase niște decizii dubioase vis-a-vis de Fortnite

Chiar și așa, ca om care se autoproclamă total indiferent și ignorant în ceea ce privește Fortnite, am ridicat sprânceana atunci când Epic a luat în calcul eliminarea building-ului. Practic, ar fi urmat să renunțe la acea trăsătură care face jocul să se diferențieze de tatăl battle royale-urilor, adică PUBG: Battlegrounds. Cum poți să tai dintr-un joc fix ceea ce-i oferă o oarecare unicitate? Well, nu știu și nici că m-ar afecta în momentul de față, dar anunțul de duminca trecută prin care te vei putea juca din nou de-a Bob Constructorul a bucurat pe mulți.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button