Gaming

Fortnite a dezactivat funcția de building în modul default

Autor: Matei Pană

După ce foarte mulți playeri s-au plâns din cauza faptului că Fortnite este unbalanced din cauza construcțiilor, acestea au fost dezactivate din modul default al jocului. Ușurința cu care jucătorii experimentați pot construi structuri care le oferă un avantaj imediat asupra celorlalți face ca Fortnite să devină mult prea greu pentru playerii care sunt la început, aceștia fiind zdrobiți de playerii care au mai multă experiență.

Modurile competitive și arena nu vor fi afectate de acest update și nici team rumble, creative islands sau Save the World. Pentru a compensa lipsa construcțiilor din modul default, playerii vor primi peste scutul deja existent un scut în plus care se regenerează chiar și după ce este scăzut la zero. De asemenea, playerii au aici un upgrade de deplasare care îi va ajuta să străbată harta mai ușor, în loc să fie nevoiți să construiască structuri pentru a se mișca mai repede. Aceștia pot acum să escaladeze obstacole iar viteza de mișcare este mai mare.

Din punctul meu de vedere, Fortnite avea nevoie de schimbarea asta. Astfel, se creează un mediu mult mai potrivit pentru jucătorii noi care pot învăța mecanicile liniștiți, fără a fi terorizați de playerii care pot construi un turn în câteva secunde.

Doctor Strange ajunge și în Fortnite…

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button