GamingRSS PaginaDeMedia

Fortnite devine suspect! Among Us este noul său mod de joc

La un an după ce Among Us a revenit pe baricade ca unul din cele mai populare jocuri, dezvoltatorii Fortnite nu au ratat ocazia și au decis să pună mâna pe suspecți. După adiții de skinuri și personaje care mai de care mai colorate – printre care și Rick and Morty – Fortnite primește cu brațele deschise un nou mod de joc extrem de asemănător cu indie-ul simpatic al celor de la Innersloth.

Fortnite Impostors este numele operațiunii, iar formula rămâne în mare parte aceeași. Până la 10 jucători vor fi aruncați pe Bridge, o locație secretă de pe insula Fortnite. Dintre aceștia, opt playeri vor trebui să se asigure că totul funcționează în parametri, în vreme ce ultimii doi vor fi impostorii care vor face tot posibilul pentru a sabota întreaga întreprindere.

The Usual Suspects, dar ediția Fortnite

Fortnite Impostors le va da jucătorilor sarcini specifice, cum ar fi calibrarea aparaturii, efectuarea de reparații și livrarea de rapoarte. Fiecare sacrină completată va accelera progresul, iar dacă toate task-urile sunt duse la bun sfârșit, cei opt agenți câștigă runda.

Și impostorii vor putea colabora pentru a împiedica îndeplinirea task-urilor. Aceștia vor putea folosi abilități speciale pentru a-i „necăji” pe proletarii cei harnicii. Vei putea, de exemplu, să-i teleportezi pe agenți în puncte aleatorii de pe hartă pentru a le încetini progresul sau, de ce nu, să-i transformi în banane. Da, în banane. Și da, ca impostor, vei putea omorî agenții, iar dacă toți opt sunt eliminați fără a se găsi urmele, impostorii câștigă runda.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button