PC&Consoles

Fondatorul studioului Valve va răspunde la întrebările fanilor

S-ar putea spune că Valve a modelat industria jocurilor în forma pe care o știm astăzi, atât prin serviciul de distribuție Steam, cât și prin modul în care a monetizat și vândut jocurile sale de până acum.

Iar pentru toate astea aveam să îi mulțumim lui Gabe Newell, fondatorul studioului care a stat la cârma marilor proiecte ale companiei. Dacă ați vrut vreodată să îl întrebați ceva pe legendarul GabeN, aveți ocazia în curând, deoarece acesta va fi prezent la o sesiune de întrebări din partea publicului pe Reddit.

Evenimentul va avea loc pe 18 ianuarie, la ora 1:00 noaptea, așa că nu tocmai la îndemâna celor care trebuie să ajungă la muncă/școală de dimineață, dar aveți atunci oportunitatea să îl întrebați și voi pe Gabe Newell despre Half-Life 3. Asta sau să îl întrebați când apare următoarea operațiune de la Counter-Strike Global Offensive.

Pentru a-l putea întreba, veți avea nevoie de un cont de Reddit și va trebui să accesați secțiunea evenimentului AMA respectiv, atunci când apare în secțiunea dedicată de pe sub-reddit-ul aferent.

[KitGuru]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button