GamingPC&Consoles

Final Fantasy VII Remake va fi gratuit pentru abonații PS Plus în Martie 2021

Acesta va fi însoțit de alte trei jocuri interesante

Abonații PS Plus vor primi Final Fantasy VII Remake în luna martie, alături de alte trei jocuri interesante. În fiecare lună, gamerii care plătesc pentru serviciul de la Playstation sunt răsplătiți cu jocuri gratuite. Chiar dacă nu mereu sunt cele mai bune jocuri, există luni ca aceasta în care primim titluri chiar bune. Alături de cel menționat mai sus, începând cu 2 Martie 2021 vom putea descărca gratuit și Remnant: From the Ashes, Farpoint și Maquette.

Final Fantasy VII Remake este capul de afiș al acestei luni, întrucât jocul este lansat acum nici un an. Acesta este o reimaginare a clasicului din 1997 și a lăsat fanii din toată lumea cu gura căscată. Personal nu am fost dat pe spate de povestea și personajele acestuia, însă din punct de vedere grafic și al modului de joc cred că merită să îi dați o șansă dacă n-ați făcut-o încă. Pentru recenzia completă, accesați linkul acesta.

Review Final Fantasy VII Remake – Un joc bun pentru nostalgici?

Celelalte jocuri sunt și ele interesante, astfel alături de Final Fantasy VII Remake vom primi și Maquette. Acesta este un joc de Playstation 5 care abordează puzzle-uri din perspectiva first person. Partea interesantă este disponibilitatea pe PS Plus chiar în ziua lansării, după ce Sony a anunțat că va încerca să mai ofere jocuri gratis fix când apar.

Oferta este cu atât mai bună cu cât jocul este destul de scump. Dacă vrei să joci Final Fantasy VII Remake, poți să cumperi o lună de PS Plus pentru numai 40 de lei și ai timp berechet să termini jocul, chiar dacă nu-l joci zilnic. După aceea, îți va rămâne în librărie, doar că va trebui să ai un abonament activ atunci când vei vrea să-l mai joci.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button